вівторок, 4 жовтня 2011 р.

Навчання: Міжнародна виставка : "Освіта за кордоном"

17-19 листопада 2011 року
у Києві у Національному центрі ділового та культурного
співробітництва «Український дім» (вул. Хрещатик, 2)
відбудеться міжнародна виставка
«Освіта за кордоном»

Виставка проводиться Міністерством освіти і науки України, Академією педагогічних наук України спільно з Товариством «Знання» України.

Міжнародна виставка «Освіта за кордоном» проводиться спільно з виставкою «Освіта та кар’єра» починаючи з 2002 року та проходить двічі на рік. Ці виставки є найбільшими за чисельністю учасників та найбільш відвідувані виставки. Традиційно виставки відбуваються у серці Києві – Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (вул. Хрещатик, 2).

Розпорядженням Кабінету Міністрів України з 2008 року виставці «Освіта та кар’єра» офіційно надано статус міжнародної виставки.

Однією з головних переваг виставки «Освіта за кордоном» є те, що у виставці приймають участь найбільші освітні агенції України. Іноземні учасники мають можливість не лише поспілкуватись с великою кількістю відвідувачів, а й налагодити партнерські відносини з освітніми агенціями в Україні.

На виставці відвідувачі зможуть:
  • познайомитись з навчальними закладами та з перших рук одержати інформацію;
  • довідатися про можливості набуття освіти в інших країнах, а також про програми навчання в закордонних навчальних закладах; 
  • отримати вичерпну інформацію про міжнародні стипендії та гранти від міжнародних представництв та фондів; 
  • підібрати курси чи тренінги, програми навчання, необхідні для їх подальшого кар’єрного росту
Тематичні розділи виставки «Освіта за кордоном»: мовні курси; канікулярні програми; середня освіта; підготовка до вступу в університети; професійна підготовка та стажування; вища освіта; бізнес-програми.
 
Виставка надасть можливість всім бажаючим отримати об’єктивну інформацію „з перших рук” щодо системи освіти різних країн, навчальних програм, умов вступу, фінансових вимог. У виставці візьмуть участь закордонні університети, бізнес–школи, коледжі, школи готельного господарства та туризму, середні школи, мовні школи, а також національні освітні асоціації різних країн світу.
www.edu-abroad.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар