вівторок, 31 січня 2012 р.

Навчання: Стипендії на навчання у Франції

Відкриття конкурсу стипендій ALIS (Air Liquide International Scholarship).
Міністерство закордонних та європейських справ Франції (MAEE) та група AIR LIQUIDE мають задоволення продовжити програму прийому та супровіду іноземних студентів на високому рівні у Франції у 2012-2013 навчальному році.
Стипендіальна програма із спільним фінансуванням AIR LIQUIDE / MAEE у 2012/2013 навчальному році буде запропонована іноземним студентам-громадянам Конго, Єгипит, Марокко, Нігерія, Росія, Сенегал, Туніс, Турція та Україна, які навчаються у своїх країнах. Тільки громадяни цих 9 країн можуть брати участь у програмі.
У 2012/2013 навчальному році буде надано 16 стипендій максимально.
Остання дата подачі документів 4 травня 2012 року, результати буде оголошено 29 червня 2012року щонайпізніше.
Стипендії на навчання із спільним фінансуванням AIR LIQUIDE / MAEE надаватимуться для одного року навчання на другому магістерському році (Master 2), в одному з нижчезазначених закладів, у кожному з яких є магістерські програми-партнери цієї програми :
  • Ecole Centrale Paris (2 магістерські програми) - Центральна школа Парижу
  • Ecole Polytechnique (4 магістерські програми) - Політехнічна школа Парижу
  • Universite Paris Dauphine (2 магістерські програми) - Університет Дофін Париж 9
Цей рік навчання закінчиться стажуванням в одному з відділень групи Air Liquide у Франції.
Лауреати програми отримують стипендію від групи Air Liquide 13 000 євро, один квиток на літак в оби два кінці між своєю країною та Францією, керівництво на весь період перебування у Франції, оплачуване стажвання по закінченню навчання, та можливість кар'єрного зростання у групі.
Посольство Франції, країни громадянства лауреата, надасть стипендію соціального страхування та статус стипендіату уряду Франції та різні переваги, яке це надає (соціальне страхування, медичне страхування, полегшення візового режиму), а також курси французької мови перед їх від'їздом до Франції.
Персональна зустріч та супровід до від'їзду та по прибуттю у всіляких адміністративних формальностях, пошук житла, страхування будуть запропоновані лауреатам їх приймаючими закладами чи агенцією "Egide".
Контакт : Оксана Ландо, info@cfucus.org
 
©WorldWide Studies

Немає коментарів:

Дописати коментар